3 Juni: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: Amérikah → Amérika using AWB
c (→‎Kadadosan Wigati: ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat using AWB)
Tenger: Dibalèkaké
c (→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: Amérikah → Amérika using AWB)
Tenger: Pambalèkan manual
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[2006]]-Sarékat antara Serbia lan Montenegro bubar mawa proklamasi kamardikan resmi [[Montenegro]].
* '''[[1942]]'''-[[AmérikahAmérika Sarékat]] lan [[Jepang]] milai [[Perang Pasifik|perang]] wonten ing [[Samudra Pasifik]].
* '''[[1989]]'''-Ing [[Cina]], tank-tank pamaréntah majeng tumuju [[Lapangan Tiananmen]] ing [[Beijing]] lan niwasaken 2.000 demonstran pro-dhémokrasi.
 
759

besutan