Mèlon madu: Béda antara owahan

62 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
Yuk bisa yuk 🌻
(Digawé kanthi mertal kaca "Honeydew (melon)")
 
(Yuk bisa yuk 🌻)
 
[[Barkas:Cucumis melo on white background.jpg|jmpl|melon]]
'''Melon madu''' minangka salah sawijining rong jinis kultivar utama ing Grup Codumis ''[[Melon|melo Inodorus.]]'' <ref>{{Cite web|url=https://edis.ifas.ufl.edu/mv093|title=Melon, Honeydew—''Cucumis melo'' L. (Inodorus group)|last=Stephens|first=James M.|date=2018-11-01|website=Minor Vegetables Handbook|publisher=University of Florida, Institute of Food and Agricultural Sciences Extension|access-date=2021-01-25}}</ref> Ditondoi kanthi kulit alus lan ora duwe ambu ora enak. Jinis utama liyane ing Grup Inodorus yaiku melon casaba kulit. <ref>{{Cite web|url=https://edis.ifas.ufl.edu/mv092|title=Melon, Casaba—''Cucumis melo'' L. (Inodorus group)|last=Stephens|first=James M.|date=2018-11-01|website=Minor Vegetables Handbook|publisher=University of Florida, Institute of Food and Agricultural Sciences Extension|access-date=2021-01-25}}</ref>
 
8.591

besutan