Kutha Majakerta: Béda antara owahan

88 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
typo
c (Kutha Mojokerto dipunalihaken menyang Kutha Majakerta via pangalihan: pasang aksara)
(typo)
<<table style="background:white;" border="1" cellpadding="2" cellspacing="0" align="right" width="300px">
<caption><font size="+1">'''Kutha Majakerta'''</font></caption>
<tr><td style="background:#ffffff;" align="center" colspan=2>
<tr><td>Jembar<br>&nbsp;- Total: <br></td><td> <br> 16,46 km² <br></td></tr>
<tr><td>Kecamatan<br>&nbsp;- Cacahe: <br></td><td> <br> 2 Kecamatan <br></td></tr>
<tr><td>[[PedhunungPedunung]] <br>&nbsp;- Total: <br>&nbsp;- Kapadhetan: </td><td><br> +/- --- <br> +/- --- jiwa/km² </td></tr>
<tr><td>[[Suku Bangsa]]:</td><td>[[wong Jawa]]</td></tr>
<tr><td>[[Agama]]:</td><td>[[Kejawen]], [[Islam]], [[Protestan]], [[KatolikKatulik]], [[Hindu]] lan [[Buddha]]</td></tr>
<tr><td>[[Basa]]:</td><td> [[Basa Jawa]] lan [[Basa Indonesia]]</td></tr>
</table>
 
'''Kutha MajakaertaMajakerta''' iku salah siji kutha ing [[Jawa TimurWétan]], jembar wilayah kutha iki ± 16,46 km² utawa --- hektarhèktar.
 
== Geografis ==
 
== Pemerentahan ==
Kutha Majakerta ketata sakingjroning 2 [[kecamatan]], --- [[desa]] lan --- [[kelurahan]]. Kecamatan-Kecamatan ing kutha Majakerta yaiku:
*[[Kecamatan Magersari, Majakerta|Kecamatan Magersari]]
*[[Kecamatan Prajurit Kulon, Majakerta|Kecamatan Prajurit Kulon]]
 
==Mangga Kapurih Ugi Mriksani==
*[[Daftar Daerahkabupatèn Tingkatlan IIkutha ing Indonésia]]
*[[Kabupaten Majakerta]]
 
 
 
{{Rintisanindo-geo-stub}}
{{Kutha Majakerta}}
'''''Bali menyang:''''' [[Jawa Wetan]]
{{Jawa Wétan}}
 
'''''Bali menyang:''''' [[Jawa WetanWétan]]
 
[[id:Kota Mojokerto]]
 
[[Category:Daftar Daerah Tingkat II]] [[Category:Jawa Timur]]
78.624

besutan