Kutha Majakerta: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c (bot Menambah: en, fr, nl, no, pl, sv)
'''''Bali menyang:''''' [[Jawa Wétan]]
 
[[Category:Daftar Daerah Tingkat II]] [[Category:Jawa TimurWétan]]
 
[[en:Mojokerto]]
78.624

besutan