1 Oktober: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: bcl:Oktobre 1; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: bcl:Oktobre 1; kosmetik perubahan)
<b>''' 1 [[Oktober]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 274 utawi 275 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1965]]''' - [[Gestapu]] utawi G30S-[[PKI]] saged ditumpes déning Jendral Soeharto (miturut vèrsi [[Orde Baru|Orde Énggal]]).
{{gambarberita|Forbidden City Gate of Heaven 3.jpg|[[Mao Zedong]]}}
* '''[[1949]]''' - [[Mao Zedong]] proklamasi jumenengipun [[Republik Rakyat Cina|RRC]].
* '''[[1965]]''' - Dinten kasaktèn [[Pancasila]]
* '''[[2005]]''' - Prastawa [[Bom Bali 2005]] niwasaken 23 jiwa.
* '''[[2009]]''' - Korban [[Lindhu Sumatra Kulon 2009]] sampun nglangkungi 529 jiwa. {{sumber|url=http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/8284208.stm|nama=BBC}}{{sumber|url=http://www.bbc.co.uk/indonesian/news/story/2009/10/091001_sumatraquake.shtml|nama=BBC Indo}}
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
* Hari Kesaktian Pancasila - Dinten Kasaktènipun [[Pancasila]]
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commonscat|1 October}}
:[[30 September]] – [[1 Oktober]] – [[2 Oktober]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[category:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:1 Oktober]]
[[az:1 oktyabr]]
[[bat-smg:Spalė 1]]
[[bcl:Oktobre 1]]
[[be:1 кастрычніка]]
[[be-x-old:1 кастрычніка]]
4.375

besutan