Tepus, Gunungkidul: Béda antara owahan

58 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
(+)
*Bali menyang: [[Kabupaten Gunung Kidul]]
 
[[CategoryKategori:KabupatenKabupatèn Gunung Kidul]]
[[Kategori:Kecamatan ing Kabupatèn Gunung Kidul|Tepus]]
 
[[id:Tepus, Gunung Kidul]]
78.625

besutan