Tepus, Gunungkidul

kacamatan ing Kabupatèn Gunung Kidul, Indonésia

Tepus iku kacamatan ing Kabupatèn Gunungkidul.[1]

Tepus
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTepus
Tepus kapernah ing Ngayogyakarta
Tepus
Tepus
Tepus kapernah ing Indonésia
Tepus
Tepus
Koordhinat: 7°57′44″S 110°14′26″E / 7.96223°S 110.24048°E / -7.96223; 110.24048Koordhinat: 7°57′44″S 110°14′26″E / 7.96223°S 110.24048°E / -7.96223; 110.24048
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
Désa
Kodhe laladan
administrasi
34.03.07

DésaBesut

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.