Tepus, Tepus, Gunungkidul

désa ing Indonésia

Tepus iku désa ing Kacamatan Tepus, Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Tepus
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTepus
Tepus kapernah ing Kabupatèn Gunungkidul
Tepus
Tepus
Tepus kapernah ing Ngayogyakarta
Tepus
Tepus
Tepus kapernah ing Indonésia
Tepus
Tepus
Koordhinat: 8°08′07″S 110°38′32″E / 8.13518°S 110.64232°E / -8.13518; 110.64232Koordhinat: 8°08′07″S 110°38′32″E / 8.13518°S 110.64232°E / -8.13518; 110.64232
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
KacamatanTepus
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)