Kabupatèn Tuban: Béda antara owahan

37 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
typo
(typo)
</table>
 
'''Kabupatèn Tuban''' iku salah siji kabupatèn ing [[Jawa Wétan]], kutha[[Indonésia]]. Kutha [[Tuban]] iku [[ibukutha]] kabupatèné, kota-kota liyané : ---, lan liya-liyané. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± 1.904,70 km² utawa --- hèktar.
 
== Geografis ==
*[http://www.tuban.go.id Situs Web Resmi]
 
{{KabupatenKabupatèn Tuban}}
 
'''''Bali menyang:''''' [[Jawa Wetan]]
{{rintisan}}
{{Kabupaten Tuban}}
{{Jawa Wétan}}
 
78.625

besutan