Pawon: Béda antara owahan

132 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(+ masakan)
[[Gambar:Keuken.jpg|thumb|Sawijining pawon modèrn]]
[[File:COLLECTIE TROPENMUSEUM Kampongkeuken Preanger TMnr 10013623.jpg|thumb|300px|Pawon ing dhaèrah Priangan ing taun [[1920]] ]]
'''Pawon''' sacara [[harafiah]] tegesé sawijining panggonan, biasané ing jero [[omah]] kanggo aktivitas ngolah lan nyadiakaké bahan panganan utawa [[pangan]]. Aktivitas iki diarani olah-olah utawa masak. Ananging tembung '''pawon''' bisa uga ngarujuk marang aktivitas iki, utawa asil saka aktivitas iki yakuwi panganan.
 
11.904

besutan