Segara Sulawesi: Béda antara owahan

60 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c (r2.6.3) (bot Menambah: mhr:Сулавеси теҥыз)
(→‎Deleng uga: +navbox)
 
{{coor title dms|3|34|23|N|121|57|44|E|type:waterbody}}
 
==Pranala njaba==
{{Segara Indonésia}}
{{Dhaptar segara}}
 
[[Kategori:Segara ing Indonésia|Sulawesi]]
78.625

besutan