Segara Florès: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: mhr:Флорес теҥыз
c (Segara Flores dipunalihaken dhumateng Segara Florès: pasang aksara)
c (r2.6.4) (bot Menambah: mhr:Флорес теҥыз)
[[lt:Floreso jūra]]
[[lv:Floresas jūra]]
[[mhr:Флорес теҥыз]]
[[mk:Флореско Море]]
[[nl:Floreszee]]
63.052

besutan