Abdurrahman As-Sudais: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
ngrapèkaké sithik
(ngrapèkaké sithik)
| children =
}}
'''Abdurrahman as-Sudais''' inggih menika salah satunggalipun [[qori]] kawentar ingkang asalipun saking [[Arab Saudi]].<ref name="internet1"/> Panjenenganipun lair ing Saudi Arabia saking kabilah keluargakulawarga Anza. Panjenenganipun samenika dados imam utama ing [[Masjidil Haram]], [Mekkah[Makkah]] Al Mukarramah.<ref name="internet1"/> As-Sudais dipunangkat dados imam nalikanipun nembenembé yuswa 22 taun.<ref name="internet2">{{id}}http://www.abatasa.com/berita/detail/figures/2985/www.availmember.com Syaikh Sudais Akan Kunjungi DDII](dipunundhuhdipunaksès tanggal 9 Juni 2011)</ref> Sanesipun dados imam, panjenenganipun dados dosen ing [[Universitas Syariah Islamiyah Ummul Qura’]].<ref name="internet1"/> Ing yuswanipun ingkang nembenembé 12 taun, Abdurrahman as-Sudais sampun apal kitab suci [[Al Quran]]. Wekdal menika panjenenganipun sekolah ing SD ‘Al Muthana Bin Harith’. Taun 1979, panjenengan lulus kathikanthi predhikatprédikat istimewaistiméwa saking [[Institut Sains Riyadh]].<ref name="internet1"/> Taun 1983, Abdurrahman as-Sudais ngudi gelar sarjana ing bidhang Syariah ing [[Universitas Riyadh]], lajeng gelar master ing Fakultas Syariah ing [[Universitas Islam Imam Muhammad bin Saud]] ing taun 1987.<ref name="internet1"/> Lan gelar profesor saking [[Universitas Syariah Islamiyah Ummul Qura’]] ing taun 1995. As-Sudais kawentar ing saedhengingsaindhenging donyaDonya Islam minangka qori ingkang nggadhahi swanten ingkang khas lan kanthi perasaanpangraosan nalikanipun maos Al Quran.<ref name="internet1"/> Taun 2005, Abdurrahman as-Sudais pikantuk penghargaanpanghargyan minangka figur islamiIslami taun 2005 kaping sanga (''Islamic Personality Ofof the yearYear'') ing [[Dubai]] wonten ing adicara [[Dubai International Holy Quran Award]].<ref name="internet1">{{en}}[http://masbadar.com/2010/05/09/download-al-quran-mp3-high-quality-128-kbps-abdur-rahman-as-sudais/ Download Al Quran mp3 High Quality 128 kbps Abdur Rahman as-Sudais](dipunundhuhdipunaksès tanggal 9 Juni 2011)</ref>
 
== Cathetan suku ==