Tènes: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
typo
(typo)
(typo)
[[Gambar:Tennisball.jpg|thumb|Bal tènes.]]
 
'''Tènes''' utawa '''tenistènes lapangan''' iku sawijining [[olahraga]] sing migunakaké [[rakèt]] lan bal lan, dimainaké ing lapangan sing dipara dadi loro nganggo [[jaring]] utawa [[nèt]].
 
<!--
78.625

besutan