Oyod: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  8 taun kepungkur
c
Pras memindahkan halaman Oyot ke Oyod: miturut (lema utama ing Kamus Balai Bahasa Yogya)
c (r2.7.2+) (bot Mengubah: hi:जड़ (वनस्पति))
c (Pras memindahkan halaman Oyot ke Oyod: miturut (lema utama ing Kamus Balai Bahasa Yogya))
78.624

besutan