Lembar data kaslametan bahan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.2+) (bot Mengubah: ca:Fitxa de dades de seguretat)
[[Image:Material safety data sheet.JPG|thumb|250px|Conto dhokumèn MSDS ing Amerika Sarékat]]
''' Lembar data kaslametan bahan''' ([[basa Inggris]]:'Material Safety Data Sheet'' (MSDS) (uga ditepungi minangka PSDS (Product safety data sheet) utawautawi [[COSHH]] data sheet ing Inggris) iku sawijining dhokumèn awujud lembar data ngenani sipat-sipat sawijining bahan.
 
Kanggo kaperluan katrangan bahan lan kasalametan kerja djokumèn iki mènèhi para pekerja lan personil kahanan darurat ngenani cara-cara nangani utawautawi nyambutgawé nganggo bahan kasebut kanthi aman, uga kalebu informasi ngenani fisik kayata data ([[titik lèlèh]], [[titik umob]], [[flash point]], lsp.), tataran bebaya racun, bebaya tumrap kaséhatan, pitulungan wiwitan, [[réaktifitas (kimia)|réaktifitas]], panyimpanan, pambuwangan, piranti perlindhungan, lan cara nangani wutahan. Format MSDS bisa béda saka siji sumber lan sumber liyané ing sawijining negara gumantung standar negara kasebut.
 
==Rujukan==
43

besutan