Tepus, Gunungkidul: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c (r2.6.4) (bot Menambah: map-bms:Tepus, Gunung Kidul)
 
==Pariwisata==
Pariwisata dadi prodhuk unggulan kecamatan Tepus, amarga anané pesisir kanthi sesawangan sing éndah. Lokasi wisata sing ana antara liyakayata:
* Pantai Sundak ing Sidoharjo lan Tepus
* Pantai Ngandong ing Purwodadi
* Pantai Timang lan Sirat di Purwodadi
* Panntai Seruni lan Pot Tunggal ing Tepus
 
 
==Pranala jaba==
2.549

besutan