Hogwarts: Béda antara owahan

550 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
nambahi.
c (Bot: Migrating 59 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q174097 (translate me))
(nambahi.)
'''Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry '''utawa kang luwih dikenal mawi jeneng '''Hogwarts''' yaiku setting utama ana ing enem buku serial [[Harry Potter|''Harry Potter'']]'' ''dening [[J. K. Rowling]]. Ana ing buku kuwi, '''Hogwarts '''dicritakake salah satunggaling sekolah sihir sing paling apik sadonya. Panggonane ana ing Inggris. Sekolah iki duweni fungsi kanggo nglatih bocah-bocah kang umure 11 nganti 18 taun sing duwe kemampuan sihir supaya dadi penyihir kang duwe kwalitas apik. Ana ing buku paling akhir sing judhule [[Harry Potter and The Deathly Hallows]], sebagean settinge ora ing sekolah iki.
'''Hogwarts''' yaiku [[sekolah]]an sihir ing film [[Harry Potter]].
 
{{rintisan}}
57

besutan