Parembugan:Banggaladésa: Béda antara owahan

491 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
+ 1
(+ 1)
(+ 1)
 
:Kula ningali Bausastra malih. Jebulipun ing Sastra Jawi wonten tembung ''Banggala'' kanggé ngrujuk tlatah punika (Zoetmulder 1982 s.v. Baŋgala). Tembung Banggala punika dipunsebat wonten ''Kidung Wangbang Widéya''. Nanging tembung banggala punika ing basa Jawi Kina utawi Madya ugi tembung risak saking ''bhagala''. Dados menawi dipun gantos ''Banggaladésa'', sayektinipun saged. [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 5 November 2015 09.49 (UTC)
 
::Saking larik punika nggih Pak {{ping|Meursault2004}} ''malih dadar iṅ cewagara punaṅ woṅ tan-mundur berĕm baṅgala / trikĕm uṅgw iṅ tan-kokih, anuridaraga gĕniroga, pramesi woṅ amunah-sari'' (Waᶇbaᶇ Wideha 4.89 b)? Kula nemahi saking Bausastra OJED ''online''. Kok kadosipun saé sanget inggih Pak, mundhut saking tembung Jawi Kina. [[Panganggo:Cahyo Ramadhani|Cahyo Ramadhani]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Cahyo Ramadhani|pirembagan]]</sup> 5 November 2015 10.54 (UTC)
63.849

besutan