Nunung: Béda antara owahan

7 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: gawé using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12501012 (translate me))
c (→‎top: gawé using AWB)
 
{{Infobox artis indonesia
| name = Nunung
}}
 
'''Tri Retno Prayudati''' utawa luwih kondhang karo undangan '''Nunung''', pelawak [[Indonésia]] kang jenengé [[Srimulat]]. <ref name="nunung">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/n/nunung_srimulat/ biografi Nunung Srimulat] dipununduh tanggal 2 Juni 2011 </ref>
 
Pelawak kang jenengé dikenal amarga sinetron ''SI DOEL ANAK SEKOLAHAN''. <ref name="nunung"/>
'''Tri Retno Prayudati''' utawa luwih kondhang karo undangan '''Nunung''', pelawak [[Indonésia]] kang jenengé [[Srimulat]]. <ref name="nunung">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/n/nunung_srimulat/ biografi Nunung Srimulat] dipununduh tanggal 2 Juni 2011 </ref>
Pelawak kang jenengé dikenal amarga sinetron ''SI DOEL ANAK SEKOLAHAN''. <ref name="nunung"/>
Wanita kelahiran kutha [[Solo]], tanggal 5 April taun [[1964]] iki tau ngolihi panghargaan ning [[Anugerah Panasonic Award]] ning taun [[1999]] karo predikat Pemeran Komedi Wanita kang paling apik.<ref name="nunung"/>
 
Nunung anak kaping telu saka pitu saudara, tau gagal anggoné bebrayanan karo bojo kang luwih enom umuré.<ref name="nunung"/>
Bojo kang kapisan jenengé [[Daniel Setyadi]], umuré luwih enom wolung taun saka dheweké, uga bojo kang kaping loroné, jenengé [[Rohani Widodo]], kacek umur nganti 12 taun. <ref name="nunung"/>
Nalika tanggal 23 Januari 2009, Nunung nyoba bebrayanan maneh karo Wiki Husein, artis anyaran saka [[Solo]], [[Jawa Tengah]]. <ref name="nunung"/>
Pernikahan kang diadakaké dening Nunung iki, dadi masalah ning kalangan [[masarakat]] amarga kacek umur kang nganti 12 taubn.<ref name="nunung"/>
Ananging Wiki lan Nunung tetep njalani bebrayanan bareng.<ref name="nunung"/>
Ning sasi kaping papat, pernikahan Nunung karo Wiki mulai diguncang masalah, amarga wis dikabarké pisah ranjang.<ref name="nunung"/>
 
Nunung kang sering ngompol nalika tampil ning panggung iki memang anduweni penyakit katurunan, yaiku ngompolan.<ref name="Nunung Sr">{{id}}[http://www.kapanlagi.com/showbiz/selebriti/nunung-mengompol-karena-keturunan.html Artikel Nunung Srimulat] dipununduh tanggal 2 JUni 2011 </ref>
 
Penyakit kuwi dimudhunaké saka ibuné.<ref name="Nunung Sr"/>
Penyakit kaya kuwi ora namung kumat nalika ning [[studio]], nalika gojegan ning ngumah uga sering kumat.<ref name="Nunung Sr"/>
Nunung tau njalani terapi kanggo nyuda penyakité kuwi, ananging wis pasrah amarga kuwi memang penyakit keturunan.<ref name="Nunung Sr"/>
Ning akhiré, Nunung kang tau olih ''komplain'' masalah kuwi namung bisa meneng amarga dheweké uga ora bisa ngapa-ngapa, kabeh mau gudu gaweangawéan.<ref name="Nunung Sr"/>
 
==Cathetan Suku==
63.849

besutan