Yordania: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
footnotes=
}}
'''Krajaan Hasyimiyah Yordania''', biasané disebut '''Yordania''' ([[basa Arab]]: أردنّ, [[alih aksara]]: ''ʼUrdunn''), kuwi sawijining [[nagara]] ing [[Timur Tengah]] kang wewatesan karo [[Suriah]] ing sisih [[lor]], [[Arab Saudi]] ing [[wétan]] lan [[kidul]], [[Irak]] ing [[wétan]]-lor, sarta [[IsraélIsraèl]] lan ''[[Gisik Kulon|Tepi Barat]]'' ing sisih kulon. Yordania nrima arus pangungsi [[Palestina]] jroning luwih saka [[telung dasawarsa]], andadèkaké minangka salah siji penampung pengungsi paling gedhé ing donya. Negara kang ora pati sugih bahan tambang iki ngimpor [[lenga patra]] saka nagara-nagara tanggané.
 
== Delengen uga ==
62.958

besutan