Krisis finansial: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Referensi: mbenakaké éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 34 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q114380 (translate me))
c (→‎Referensi: mbenakaké éjaan using AWB)
== Referensi ==
{{reflist}}
 
{{ekonomi-stub}}
 
[[Kategori:Krisis finansial]]
[[Kategori:Masalah ekonomiékonomi]]
 
 
{{ekonomiékonomi-stub}}
63.227

besutan