Niger: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
}}
[[Gambar:Niger carte.gif|thumb|Niger|290px|right|thumb]]
'''Republik Niger''' kuwiiku sawijining [[nagara]] kang kakurung déning [[dharatan]] (''landlocked'') ing bagéyan kulon [[Afrika]]. Niger wewatesan karo [[Nigeria]] lan [[Benin]] ing sisih [[kidul]]; [[Mali]] ing sisih [[kulon]]; [[Aljazair]] lan [[Libya]] ing sisih lor; lan [[Chad]] inhg sisih wétan. Jeneng nagara iki dijupuk saka jenengé [[Kali Niger]]. Ibu kuthané yakuwiyaiku [[Niamey]].
 
== Delengen uga ==
63.849

besutan