Karajan Manunggal: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
Éropah using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (Éropah using AWB)
footnotes = <sup>1</sup> Motto karajan ing Skotlandia iku ''Nemo Me Impune Lacessit'' ([[basa Latin]]: "Ora ana sing bisa mbebayani aku").<br /><sup>2</sup> Basa dhaérah liya sing dikenal minangka resmi:<br />ing [[Wales]]: [[Basa Wales]]; lan ing [[Skotlandia]]: [[Basa Gaelik Skotlandia]] wiwit UU taun 2004.<br /><sup>3</sup> Dibentuk minangka ''United Kingdom of Great Britain and Ireland''. Jenengé banjur diganti dadi ''United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland'' ing taun [[1927]].<br /><sup>4</sup> Ora resmi.<br /><sup>5</sup> [[ISO 3166-1]]-né iku GB.}}
 
'''Britania Raya''' utawa pepaké '''Karajan Manunggal Britania Raya lan Irlandia Lor''' ([[Basa Inggris|Inggris]]: ''United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland'') iku sawijining nagara ing bawana [[EropahÉropahhh]]. Pedunungé cacahé kira-kira ana 56 yuta. [[Ibu kutha]]né iku [[London]]. Nagara iki kerep diarani [[Inggris]], nanging sajatiné aran iki kurang cocog amerga [[Inggris]] iku sawijining nagara bagéyan utawa diarani ''Home Nation'' ing [[basa Inggris]].
 
== Pamérangan administratif ==
* {{en}} [http://www.direct.gov.uk/Homepage/fs/en Situs wèb resmi]
 
{{Uni EropahÉropahhh}}
{{EropahÉropahhh}}
 
[[Kategori:Britania Raya]]
63.029

besutan