Istanbul: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: Éropah using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: Éropah using AWB)
[[Gambar:Istanbul collage 5555.jpg|thumb|260px|Istanbul]]
[[Gambar:Istambul and Bosporus big.jpg|thumb|220px|Gambar Istambul dan [[Bosporus]] kang dijupuk saka citra satelit]]
Kanthi populasiné sing kurang luwih 11 nganti 15 yuta, Istanbul dadi kutha kang paling padhet padunungé ing Turki lan ngrupaaké salah sawijining [[Kutha gedhé donya|kutha paling gedhé]] ing [[EropaÉropah]]. Kutha iki uga dadi ibu kutha administratif
[[Daftar provinsi Turki|Provinsi]] [[Provinsi Istanbul|Istanbul]].
 
350.349

besutan