Normandia: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (→‎Pranala njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|af}} using AWB (10903))
c (éjaan using AWB)
[[Gambar:Normandy map.png|thumb|200px|Peta Normandia]]
'''Normandia''' iku sawijining wilayahwewengkon [[Geografi|géografis]] ing [[Prancis]] bagéyan lor sing wewatesan karo [[Selat Inggris]] ing sisih lor. Bagéyan [[Haute-Normandie]] kapérang saka ''[[département]]'' [[Seine-Maritime]] lan Eure, sauntara bagéyan [[Basse-Normandie]] kapérang saka [[Orne]], [[Calvados]], lan [[Manche]].
 
Normandia dipanggoni déning 3,2 yuta wong kanthi kapadhetan 107 jiwa per [[Kilometer|km]]², ing sangisoré kapadhetan nasional Prancis nanging ing sapérangan kawasan, kapadhetané nganti 145. Kutha-kutha utamané yaiku [[Rouen]], [[Le Havre]], [[Caen]], lan [[Cherbourg-Octeville]].
* {{en}} [http://www.offrench.net/photos/gallery-6.php Galeri foto Normandia]
* [http://www.Omaha-Beach.Org D-Day 6.6.1944]
{{eropah-stub}}
 
[[Kategori:Prancis]]
 
 
{{eropah-stub}}
 
[[af:Normandië]]
63.842

besutan