Sumatra Kulon: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
|}
 
'''Provinsi Sumatra Kulon''' iku katata jroning 12 kabupatèn lan 7 kutha. [[Ibukutha]]ne yaikuya iku [[Kutha Padang|Padang]], kutha-kutha liyané: [[Kutha Bukittinggi|Bukittinggi]], [[Kutha Solok|Solok]], [[Kutha Sawahlunta|Sawahlunta]] lan liyané.
 
== Kabupatèn ==
18.000

besutan