Ghana: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
'''Ghana''' iku sawijining nagara ing [[Afrika]]. Ibu kuthané yaikuya iku ... Nagara iki nduwé padunung kurang luwih ... lan jembaré ana ... km².
 
{{Afrika}}
18.000

besutan