Steven Gerrard: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (Éropah using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
}}
[[Gambar:Liverpool_footballer_Steven_Gerrard.jpg|thumb|Steven Gerrard.]]
'''Steven George Gerrard''' ({{lahirmati|''Whiston'', [[Inggris]]|30|5|1980}}) inggih menikapunika salah satunggalipun pemain [[bal-balan]] saking [[Inggris]]. Piyantunipun langkung inggil inggih menikapunika 188&nbsp;cm. Gerrard ingkang biasa dipun aturi Stevie G main ing klub [[Liverpool]] wiwit [[taun]] 1997.<ref>http://www.liverpoolfc.tv/team/squad/gerrard/</ref>
 
== Gelar ==
63.840

besutan