Sumatra Kulon: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: Kabupaten → Kabupatèn using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: Kabupaten → Kabupatèn using AWB)
|-
| Dhaérah Tk. II<br />&nbsp;- Cacah:
| <br />12 [[KabupatenKabupatèn]] lan 7 Kutha otonom
|-
| [[Padunung]]<br />&nbsp;- Total:<br />&nbsp;- Kapadhetan:
18.000

besutan