Aqaba: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
'''Aqaba''' ([[Basa Arab|Arab]]: العقبة‎, al-ʻAqabah) iku sawijining kutha cilik sing dumunung ing sisih kidul [[Yordania]], cedhak tapel wates karo [[Israèl]]. Kutha iki minangka [[kutha]] pesisir ing [[Yordania]]. Kutha iki minangka [[kutha krajan]] [[Governorat Aqaba]]. Kutha Aqaba nduwèni padunung cacah 70.000 jiwa (perk.2000). Kutha iki tetanggan karo kutha [[Eilat]], [[Israèl]].
 
Kutha Aqaba wiwit didunungi taun 4000 SM. Kutha iki yaikuya iku [[kutha]] palabuhan, ngèlmiah, indhustri, budaya, lan sosial ing [[Yordania]] sisih kidul.
 
== Delengen uga ==
18.000

besutan