Bupati: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎Pamilihan: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: kabupaten → kabupatèn (3), Kabupaten → Kabupatèn (3) using AWB)
c (→‎Pamilihan: éjaan using AWB)
 
==Pamilihan==
Bupati dipilih bareng karo pasangane (wakil bupati) sepaket lan langsung dipilih deningdéning rakyat sekabupatèn. Jabatan bupati iki jabatan politis merga diusulake [[partai politik]] lan ora klebu [[pegawai negeri sipil]].
 
==Uga pirsani==
63.852

besutan