Majaagung, Jombang

kacamatan ing Kabupatèn Jombang, Indonésia
(Kaelih saka Mojoagung, Jombang)

Majaagung iku kacamatan ing Kabupatèn Jombang.[1]

Majaagung
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMojoagung
Majaagung kapernah ing Jawa Wétan
Majaagung
Majaagung
Majaagung kapernah ing Indonesia
Majaagung
Majaagung
Koordhinat: 7°34′45″S 112°21′20″E / 7.57927°S 112.35545°E / -7.57927; 112.35545Koordhinat: 7°34′45″S 112°21′20″E / 7.57927°S 112.35545°E / -7.57927; 112.35545
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènJombang
Kodhe laladan
administrasi
35.17.06

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.