Mubah iku status hukum tumrap siji aktivitas sajeroning jagad Islam. Aktivitas kang mawa status hukum mubah olèh dilakoni, malah kepara kaprayogakaké (sifaté préntah), nanging ora ana janji ganjaran pahala. Hukum iki dicakaké luwih ing prakara kadonyan.

Conto aktivitasBesut

  • Mangan lan ngombé

Uga delengenBesut

Status hukum liyané:

RéferènsiBesut