Tuduhaké menu pokok

Wajib iku status hukum tumrap siji aktivitas sajeroning jagad Islam. Aktivitas kang mawa status hukum wajib kudu dilakoni déning wong kang menuhi syarat-syarat wajibé. Aktivitas iki yèn dilakoni bakal diwènèhi ganjaran pahala, déné yèn ora bakal ndadèkaké dosa.

Conto aktivitasBesut

Uga delengenBesut

Status hukum liyané:

RéferènsiBesut