Tuduhaké menu pokok

Bagéyan saka sèri Islam
Ushul fiqih

(Sumber-sumber hukum Islam)

Fiqih
Ahkam
Gelar cendekiawan

Karam iku status hukum tumrap siji aktivitas utawa kaanan siji barang (upamané panganan). Aktivitas kang mawa status hukum karam utawa panganan kang dianggep karam iku ora kena dilakoni utawa dipangan. Wong kang nglakoni tindakan karam utawa mangan panganan utawa ombènan karam iki bakal olèh konsekuènsi wujud dosa.

Conto aktivitasBesut

Status hukum liyanéBesut