Mundu, Cirebon

kacamatan ing Kabupatèn Cirebon, Indonésia

Mundu iku kacamatan ing Kabupatèn Cirebon.[1]

Mundu
Kacamatan
Mundu kapernah ing Jawa Kulon
Mundu
Mundu
Mundu kapernah ing Indonésia
Mundu
Mundu
Koordhinat: 6°46′29″S 108°34′43″E / 6.77476°S 108.57861°E / -6.77476; 108.57861Koordhinat: 6°46′29″S 108°34′43″E / 6.77476°S 108.57861°E / -6.77476; 108.57861
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
Kodhe laladan
administrasi
32.09.12

DésaBesut

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)