Pamengkang, Mundu, Cirebon

désa ing Indonésia

Pamengkang iku désa ing Kacamatan Mundu, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Pamengkang
Désa
Pamengkang kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Pamengkang
Pamengkang
Pamengkang kapernah ing Jawa Kulon
Pamengkang
Pamengkang
Pamengkang kapernah ing Indonésia
Pamengkang
Pamengkang
Koordhinat: 6°45′51″S 108°33′47″E / 6.76406°S 108.56319°E / -6.76406; 108.56319Koordhinat: 6°45′51″S 108°33′47″E / 6.76406°S 108.56319°E / -6.76406; 108.56319
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanMundu
Kodhe laladan
administrasi
32.09.12.2011

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)