Nabemono

Nabemono (鍋 物, な べ 物, nabe "pot masak" + mono "thing"), utawa mung nabe, yaiku maneka warna olahan panci panas Jepang, uga dikenal minangka salah sawijine pot [1] lan "sing ana ing pot". [2]

Nabemono
Cookingsukiyaki.jpg
Sukiyaki in udonsuki-style and raw eggs in bowls
JinisHot pot dishes
Panggonan asalJapan
Tlatah utawa prajaEast Asia
Panganan sairibJeongol
Buku masakan: Nabemono  Médhia: Nabemono
Udon suki

RujukanBesut

  1. Tsuji, S. (2007). Japanese Cooking: A Simple Art. Cookery, Food and Drink Series. Kodansha International Limited. p. 254. ISBN 978-4-7700-3049-8.
  2. Slack, S. F. (2001). Fondues and Hot Pots. HP Books. p. 89. ISBN 978-1-55788-369-8.