Nanggulan, Cawas, Klathèn

désa ing Indonésia

Nanggulan iku désa ing Kacamatan Cawas, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Nanggulan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNanggulan
Nanggulan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Nanggulan
Nanggulan
Nanggulan kapernah ing Jawa Tengah
Nanggulan
Nanggulan
Nanggulan kapernah ing Indonésia
Nanggulan
Nanggulan
Koordhinat: 7°47′11″S 110°42′16″E / 7.78639°S 110.70454°E / -7.78639; 110.70454Koordhinat: 7°47′11″S 110°42′16″E / 7.78639°S 110.70454°E / -7.78639; 110.70454
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanCawas
Kodhe laladan
administrasi
33.10.05.2003

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)