Nami kulo Andri

PersonawikiBesut

Asal Muasal
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
jv-1Naraguna puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
jv-2Naraguna puniki gadhah kawruh madya basa Jawi.

Perkakas
 
Naraguna iki nggunaknå browser Mozilla Firefox


 
Naraguna iki nggunakaké Laptop


 
Naraguna iki nggunaknå CMS Drupal



Mobilitas
 
Naraguna iki tumpakané Sepéda Onthél


 
Naraguna iki tumpakané Sepéda Motor




Keprigelan Maca
 
Naraguna iki bisa måcå Aksara Arab


 
Naraguna iki bisa maca aksara Jawa



Klangenan
 
Naraguna iki panganan klangenané Témpé


 
Naraguna iki klangenanné Bakso


 
Naraguna iki seneng maem lawuh Rendhang



Olah Kanuragan
 
Naraguna iki seneng olahraga Voli


 
Naraguna iki cilikané seneng dolanan Gasing


 
Naraguna iki cilikané seneng dolanan Nèkeran