JV01 alekhidayat
Panganggo
Alek.jpg
JenengAlek Hidayat
Tandha tanganalek (peserta)
LokasiJawi Tengah
NegaraIndonésia
Kothak naraguna
Onigiri cheerleader.gif
Pribadi

Nuwun sewu, tepangaken,

Nami kula, Alek Hidayat mahasiswa Ikip Pgri Semarang, Fakultas Pendidikan Matematika lan Ilmu Pengetahuan Alam , Pendidikan Fisika, samenika kula manggen ing desa Jatisari rt 02 rw II, kecamatan Nalumsari, Kabupaten Jepara, Jawi Tengah, Indonesia. Kula Kelairan Jepara, 11 Juni 1991. Matur NuwunAyo nguri-uri budhaya Jawa.

Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif

PersonawikiBesut

Asal Muasal
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
jv-1Naraguna puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
jv-2Naraguna puniki gadhah kawruh madya basa Jawi.

Perkakas
 
Naraguna iki nggunaknå browser Mozilla Firefox


 
Naraguna iki nggunakaké Laptop


 
Naraguna iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows XP

 
Naraguna iki migunakaké browser Internèt Explorer

Keprigelan Maca
 
Naraguna iki bisa måcå Aksara Arab


 
Naraguna iki bisa maca aksara Jawa



Klangenan
 
Naraguna iki seneng maem Sayur-sayuran


 
Naraguna iki panganan klangenané Témpé


 
Naraguna iki klangenanné Bakso