Nes, Buskerud

Nes, Buskerud punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Nes, Buskerud
Désa ing Nurwègen
Negara Norway
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Uga delengenBesut

RéferènsiBesut