Ngérangan, Bayat, Klathèn

désa ing Indonésia

Ngérangan iku désa ing Kacamatan Bayat, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Ngérangan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgerangan
Ngérangan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Ngérangan
Ngérangan
Ngérangan kapernah ing Jawa Tengah
Ngérangan
Ngérangan
Ngérangan kapernah ing Indonésia
Ngérangan
Ngérangan
Koordhinat: 7°48′01″S 110°40′58″E / 7.8002°S 110.68275°E / -7.8002; 110.68275Koordhinat: 7°48′01″S 110°40′58″E / 7.8002°S 110.68275°E / -7.8002; 110.68275
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanBayat
Kodhe laladan
administrasi
33.10.04.2001

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)