Ngabéyan, Karanganom, Klathèn

désa ing Indonésia

Ngabéyan iku désa ing Kacamatan Karanganom, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Ngabéyan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgabeyan
Ngabéyan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Ngabéyan
Ngabéyan
Ngabéyan kapernah ing Jawa Tengah
Ngabéyan
Ngabéyan
Ngabéyan kapernah ing Indonésia
Ngabéyan
Ngabéyan
Koordhinat: 7°38′06″S 110°38′53″E / 7.63501°S 110.64819°E / -7.63501; 110.64819Koordhinat: 7°38′06″S 110°38′53″E / 7.63501°S 110.64819°E / -7.63501; 110.64819
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKaranganom
Kodhe laladan
administrasi
33.10.18.2015

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)