Ngadiraja, Pacitan

kacamatan ing Kabupatèn Pacitan, Indonésia

Ngadiraja iku kacamatan ing Kabupatèn Pacitan.[1]

Ngadiraja
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgadirojo
Ngadiraja kapernah ing Jawa Wétan
Ngadiraja
Ngadiraja
Ngadiraja kapernah ing Indonésia
Ngadiraja
Ngadiraja
Koordhinat: 8°12′03″S 111°19′29″E / 8.2009°S 111.32477°E / -8.2009; 111.32477Koordhinat: 8°12′03″S 111°19′29″E / 8.2009°S 111.32477°E / -8.2009; 111.32477
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
Kodhe laladan
administrasi
35.01.11

Pérangan administratifBesut

Désa

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)