Ngajung, Malang

kacamatan ing Kabupatèn Malang, Indonésia

Ngajung iku kacamatan ing Kabupatèn Malang.[1]

Ngajung
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPakisaji
Ngajung kapernah ing Jawa Wétan
Ngajung
Ngajung
Ngajung kapernah ing Indonesia
Ngajung
Ngajung
Koordhinat: 8°04′54″S 112°33′12″E / 8.0818°S 112.55331°E / -8.0818; 112.55331Koordhinat: 8°04′54″S 112°33′12″E / 8.0818°S 112.55331°E / -8.0818; 112.55331
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.20

Pérangan administratif

besut
Désa

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.