Ngancar, Kadhiri

kacamatan ing Kabupatèn Kediri, Indonésia

Ngancar iku kacamatan ing Kabupatèn Kadhiri.[1]

Ngancar
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgancar
Ngancar kapernah ing Jawa Wétan
Ngancar
Ngancar
Ngancar kapernah ing Indonesia
Ngancar
Ngancar
Koordhinat: 7°56′26″S 112°11′09″E / 7.9405°S 112.18576°E / -7.9405; 112.18576Koordhinat: 7°56′26″S 112°11′09″E / 7.9405°S 112.18576°E / -7.9405; 112.18576
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènKadhiri
Kodhe laladan
administrasi
35.06.07

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.