Ngandong, Gantiwarna, Klathèn

désa ing Indonésia

Ngandong iku désa ing Kacamatan Gantiwarna, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Ngandong
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgandong
Ngandong kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Ngandong
Ngandong
Ngandong kapernah ing Jawa Tengah
Ngandong
Ngandong
Ngandong kapernah ing Indonésia
Ngandong
Ngandong
Koordhinat: 7°47′02″S 110°33′07″E / 7.784°S 110.55189°E / -7.784; 110.55189Koordhinat: 7°47′02″S 110°33′07″E / 7.784°S 110.55189°E / -7.784; 110.55189
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanGantiwarna
Kodhe laladan
administrasi
33.10.02.2005

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)