Ngargasari, Samigaluh, Kulon Praga

désa ing Indonésia

Ngargasari iku désa ing Kacamatan Samigaluh, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Ngargasari
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgargosari
Ngargasari kapernah ing Kabupatèn Kulon Progo
Ngargasari
Ngargasari
Ngargasari kapernah ing Ngayogyakarta
Ngargasari
Ngargasari
Ngargasari kapernah ing Indonesia
Ngargasari
Ngargasari
Koordhinat: 7°39′38″S 110°09′23″E / 7.66044°S 110.15625°E / -7.66044; 110.15625Koordhinat: 7°39′38″S 110°09′23″E / 7.66044°S 110.15625°E / -7.66044; 110.15625
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanSamigaluh
Kodhe laladan
administrasi
34.01.11.2006

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.